We zijn verheugd om te delen dat de finaledag van Viruskenner 2024 dit jaar een groot succes was. Tevens was het ons jubileumeditie! Het was een inspirerende dag vol innovatieve projecten en gepassioneerde deelnemers.

We willen graag de winnaars van de verschillende prijzen nogmaals feliciteren:

  • Prijs voor het meest innovatieve team ging naar Minkema College Woerden (Tobias, Louise, Juul, Noah en Pieter) met hun creatieve mazelen bordspel.
  • De prijs voor het team met de meeste impact en creatieve aanpak werd toegekend aan Damstede Lyceum Amsterdam (Sammy, Azra, Justin en Noah) voor hun indrukwekkende project genaamd Hanta Hero. Ze ontwikkelden een preventiepakket voor daklozen, een doelgroep waar vaak niet aan wordt gedacht. Het team ging zelfs de straat op om deze mensen te interviewen.
  • De prijs voor het beste en meest complete inhoud en aanpak werd verdiend door Porteum Lelystad (Christian, Eveliene en Ryan) met hun boeiende West Nile kaartspel.

Naast deze prijzen willen we ook de winnaar van de Viruskennerquiz feliciteren, een leerlinge van CSG Prins Maurits uit Middelharnis.

We zijn trots op alle deelnemers en hun toewijding aan het bestrijden van infectieziekten en virussen. Bedankt voor jullie harde werk en enthousiasme!