Deelnemers

Hoi! Op deze pagina vind je handige hulpbronnen die je op weg helpen met het Viruskenner project. Maar ook als je niet deelneemt aan het officiële Viruskenner traject, kun je gebruik maken van deze nuttige informatie over virussen. We raden je aan om zeker eens de Leermaterialen te bekijken, waar je een duik neemt in de wereld van transmissieroutes. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de Viruskenner leermiddelen hieronder!

Doe de pre-test

Aan het begin van elke nieuwe editie van het Viruskenner project, vragen we alle deelnemers uit Nederland en Suriname om de pretest in te vullen. De antwoorden geven ons nuttige informatie over de verwachtingen van de deelnemers van het project en de hoeveelheid voorkennis die zij al hebben. De antwoorden worden anoniem opgeslagen, dus we willen je vragen om de vragen eerlijk te beantwoorden. Je kunt er op elk moment voor kiezen om de pretest te onderbreken. Dankjewel!

Leermaterialen

Wanneer je onderzoek doet naar virussen, zijn er veel relevante vragen die je kunt stellen. Tijdens het Viruskenner project krijgt jouw groepje 1 van de 8 onderzoeksvragen toegewezen. Om je op weg te helpen, hebben we voor elk van deze 8 vragen een leerpagina gemaakt. Bekijk dus snel de pagina die voor jouw groepje belangrijk is. Maar: vergeet ook niet om de andere leerpagina’s te bekijken. Tijdens de Finale dag van het project wordt jouw kennis over virussen namelijk getest met een quiz!

Bezoek het forum

Al jouw vragen en opmerkingen kunnen worden geplaatst in het forum. Onze experts zullen hun best doen jouw vragen te beantwoorden. Je kunt hier jouw specifieke onderwerp/transmissieroute ook bespreken met teams van andere scholen. Doe je niet mee aan het officiële Viruskenner project? Kijk dan alsnog gerust rond en verzamel nuttige informatie!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Evenementen

Tijdens het Viruskenner project zijn er verschillende belangrijke evenementen, zoals de Kick-off en de Finaledag. Op deze pagina vind je alle belangrijke data.

Geen evenementen gepland

Doe de post-test

Na de finaledag van het Viruskenner project, verzoeken we alle deelnemers uit Nederland en Suriname om deze vragenlijst in te vullen. Aan de hand van deze vragen en de antwoorden van de deelnemers krijgen wij een goede indruk van wat zij geleerd hebben en wat wij van de deelnemers kunnen leren! Vergeet deze vragenlijst dus niet in te vullen. Dankjewel!

 

Bronnen