Cosmicus College

Cosmicus College is een middelbare school in Rotterdam voor havo en vwo.  De school bestaat volgend jaar 10 jaar. De identiteit van de school is algemeen bijzonder onderwijs, dit betekent dat de school voor iedereen toegankelijk is. De school voert als slogan: Cosmicus College brengt je de wereld!

Dalton Lyceum Barendrecht

Het Dalton Lyceum Barendrecht is een openbare school waar je terecht kunt voor vwo (atheneum en gymnasium), havo en mavo. De school hanteert de uitgangspunten van het daltononderwijs, waarbij de leerling centraal staat.

Johannes Fontanus College

Johannes Fontanus College is een Christelijke Scholengemeenschap in Barneveld voor Mavo, Havo, Atheneum, Gymnasium, Technasium.

Keizer Karel College

Het Keizer Karel College is een school in Amstelveen voor havo, atheneum, gymnasium en technasium en heeft ongeveer 1600 leerlingen. Sinds 2008 is de school gestart met de technasium opleiding.

Helinium

Helinium is een openbare scholengemeenschap in Hellevoetsluis voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo bk. Sinds 3 jaar zijn zij ook een school waar leerlingen voor een Technasium profiel kunnen kiezen.

O.S. Peu et Content

De O.S. Peu et content is een openbare basisschool gelegen in de wijk Kwatta in Suriname.

Katholieke basisschool de Triangel

De Triangel is een katholieke basisschool in Amstelveen die onderdeel is van de “Onderwijsgroep Amstelland, stichting voor RK en PC basisonderwijs”.

Christelijk Lyceum

Het Christelijk Lyceum Delft (CLD) is een protestants-christelijke brede scholengemeenschap. Dat betekent dat we vanuit een duidelijke visie het volgende onderwijs aanbieden: gymnasium, atheneum, havo, mavo, beroepsgericht onderwijs (vmbo-kbl/bbl) We doen dat in vier goed ingerichte vestigingen in Delft, waarvan één een dependance is.

Kaj Munk College

Als je rondloopt op het Kaj Munk, zie je dat de school volop in beweging is. Leerlingen doen mee aan projecten, maken presentaties met en voor andere leerlingen, doen onderzoek, nemen proeven in het laboratorium, gaan op allerlei excursies, dansen, spelen toneel, zingen, maken muziek, pauzeren in de aula’s of met mooi weer buiten op de pleinen.

Calandlyceum

Het Calandlyceum is een brede scholengemeenschap in Amsterdam-West. Het is een bruisende en dynamische school waarin een enorm scala aan verschillende culturen, stromingen en activiteiten samenkomen. Volgens onderzoek zelfs één van de meest diverse scholen van de hele wereld! Behalve Technasium & Gymnasium, is het Caland ook Cultuurschool, Topsport-Talentschool, WON-school, Worldschool en nog meer.

Maris College

Het Maris College neemt dit jaar voor het eerst deel aan het Viruskenner-project Het Maris College Belgisch Park uit Den Haag ziet veel uitdagingen in het Viruskennerproject. Het is voor de eerste keer dat de vakken Biologie en Audiovisueel gaan samenwerken.

Libanon Lyceum

Het Libanon Lyceum is een school voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium in hartje Rotterdam. Twee jaar geleden is de school officieel gestart met de technasium opleiding. Op dit moment volgen de leerlingen in de XL-stroming het vak Onderzoek en Ontwerpen (O&O).